Autor: Леонид Андрејев Broj strana: 400 Format: A-5 Povez: Тврд Cena: 1600 дин. Biblioteka: Oblast:
Ocena

САТАНИН ДНЕВНИК (превела М. Грбић)
ЖИВОТ ЈОСИФА
ФИВЕЈСКОГ (превео П. Вујичић)
ЗИД (превео П. Вујичић)
ЕЛЕАЗАР (превео П. Вујичић)
ЈУДА ИСКАРИОТСКИ (превео П. Вујичић)
ОН (превела Ј. Дреновац)
БАРГАМОТ И ГАРАСКА (превела М. Грбић)
ОДБРАНА (превела М. Грбић)